Deskundige in Hamostasis

De Medische apparatenco. van Jiandekanghua, Ltd

Thuis ProductenGekronkelde Vac-Uitrusting

De beschikbare Gekronkelde Vac-Uitrustingsverscheidenheid van Vormen rangschikt Antiadhesiemateriaal

De beschikbare Gekronkelde Vac-Uitrustingsverscheidenheid van Vormen rangschikt Antiadhesiemateriaal

  • De beschikbare Gekronkelde Vac-Uitrustingsverscheidenheid van Vormen rangschikt Antiadhesiemateriaal
De beschikbare Gekronkelde Vac-Uitrustingsverscheidenheid van Vormen rangschikt Antiadhesiemateriaal
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: KangHua
Certificering: CE,MA CNAS,ISO13485,etc...
Modelnummer: KHF-1008012 KHF-10015012 KHF-10015012 KHF-10020012
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: één reeks een doos, 24 dozen een cartooon
Levertijd: 5-10 werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000 sets per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Pakket: Aluminiumpvc Sterilisatie: R
Toepassing: de algemene drainage van de chirurgievacuümverzegeling Accessoires: de schakelaar van de membraanfilm Y
Hoog licht:

negatieve druk gekronkelde vulling

,

negatieve gewonden druk vac

Uitrusting van anti-adhesie de materiële Beschikbare Gekronkelde Vac een verscheidenheid van vormen en grootte

gekronkelde vulling of de gekronkelde uitrusting 15*10*1 van zorgnpwt vullingen

Het is een gloednieuwe behandeling om de wond te helen. De vulling wordt gemaakt van de hydratiealginate van de polyethyleenalcohol schuim (medische rang PVA), dat drainagebuis bevat om de huid of de zachte weefsel beschadigde wond te behandelen of te vullen, dan dekking en de vulling door biologisch semipermeabel membraan verzegelt zodat tot het een het verzegelen gebied maak, aansluiten de drainagebuis aan de drijfapparaten. Steun de wond door controleerbare negatieve drukmachines te helen.

 

KHF (negatieve drukdrainage)

 

De productie van het bedrijf van de negatieve uitrustingen van de drukdrainage is samengesteld uit het medische PVA-van katoenen negatieve type drukdrainage en

het negatieve apparaat van de drukdrainage.

 

Het medische PVA-katoen (het negatieve type van drukdrainage) is een polyvinyl alcohol medisch PVA katoen zich kleedt met of zonder een drainagebuis. Het is hoofdzakelijk gebruikte in het algemeen chirurgie voor negatieve drukdrainage de behandeling en van VSD (vacuümdrainage). Producten van de de drukdrainage van ons bedrijf worden de negatieve speciaal gebruikt voor medische PVA-sponsen (het negatieve type van drukdrainage), die worden gebruikt om lichaamsvloeistoffen te voorschijn te halen en te verzamelen om geschiktere en efficiënte chirurgische drainageverrichting en behandeling te bereiken.

 

Wanneer het medische PVA-spons KH-F type en de negatieve reeksen van het drukafdruiprek KH-y voor de chirurgische negatieve behandeling van de drukdrainage worden gebruikt, zouden zij het medische PVA-handboek van het sponsproduct zorgvuldig moeten lezen en het producthandboek van het drukafdruiprek verbieden. U zou deze werkende gids ook moeten volgen. Om de veiligheid en de doeltreffendheid van klinisch gebruik te verzekeren. Over het algemeen, a medische PVA-spons wordt gebruikt niet-intubated om de wond te behandelen, en dan wordt het bevestigd of met een medisch membraan gesloten, en dan wordt de drainagebuis aangesloten aan een negatieve drukbron of een inzamelingszak om tot het een gesloten vloeibare weg te maken. Proces om het gekronkelde helen te bevorderen.

 

De negatieve druk sloot drainagetechnologie VSD (vacuümdrainage) verwijst naar een polyethyleenpva medische PVA katoenen vulling die (het hulpmateriaal van VSD) een drainagebuis bevatten om de huid en de zachte wonden van het weefseltekort te behandelen of te vullen, en dan een semipermeabel membraan te gebruiken aan het is gesloten om tot het een gesloten ruimte te maken. Tot slot wordt de drainagebuis aangesloten aan een negatieve drukbron, en een gloednieuwe behandelingsmethode wordt gebruikt om het helen van de wond door een controleerbare negatieve druk te bevorderen.

 

De sleutel van negatieve druk gesloten drainagetechnologie moet een negatief apparaat van de druk vacuümstreek op de gekronkelde oppervlakte vormen. De traditionele methode gebruikt een geperforeerde leerbuis dat in het sponsmateriaal moet worden opgenomen, en gebruikt micropores van de spons en uitstekende bloed en vloeibare de absorptiekenmerken zich onder de actie van een negatieve drukbron het te vormen. De het „negatieve apparaten“ producten van de drukdrainage met een bepaalde combinatie toebehoren kunnen een negatief druk gesloten gebied op de gekronkelde oppervlakte effectiever vormen, die speciaal voor medische gebruiks“ (negatieve drukdrainage) producten de van het bedrijf het „wordt ontworpen. Het is de praktische toepassing van de van de de drukdrainage van het bedrijf de „zuignap“ gepatenteerde technologie negatieve. Het verandert de traditionele apparatenstructuur en keurt de de zuigingsmethode goed van de zuignap directe dekking. Zeer betere VSD-technologieprestaties.

 

Voordelen van dit apparaat:

1. Aangezien de drainageplaat allen op de spons behandeld is, wordt de zuigingskracht gelijk verdeeld en de adsorptie is efficiënter, wat de negatieve druk verminderen, het risico om die af te tappen kan verminderen door bovenmatige negatieve druk wordt veroorzaakt, en de veiligheid van behandeling verzekeren. (Traditioneel slechts door twee open-gatenbuizen in het katoenen lichaam en twee banden met negatieve drukbeperking op te nemen, is de zuigingsefficiency uiterst - laag, en de zuiging moet worden verhoogd om het drainageeffect in het negatieve drukgebied te bereiken)

 

3. Verwijder cannula om de verdunner van het sponslichaam en de gaten algemeen dunnere en zachtere (de traditionele methode om de strokant in het midden van het katoenen lichaam op te nemen, het efficiënte gebruik van de daadwerkelijke spons is slechts één derde, zijn de gaten groot, dik, allebei (boven 12mm) te maken, die het geduldige behandelingsproces comfortabeler maakt en sponsen bewaart.

 

4. Goedkeurend een nieuwe structuurmethode, is het transmembraan gesloten, en de verbinding van de drainagebuis wordt geschikter. De verrichting van de arts is geschikt, en de consumptie van toebehoren wordt verminderd, die de kosten drukt. Stuk).

 

5. Volgens de grootte en de vorm van de wond, is het gemakkelijk om de medische PVA-spons en de overeenkomstige zuignap in orde te maken zonder wordt beïnvloed door intubatie. Geschikter voor klinisch gebruik (de traditionele intubatie is bevestigd in het katoenen lichaam, dat ongelegen om is in orde te maken).

 

6. Goede intuitiveness (de traditionele productintubatie is onzichtbaar in het katoenen lichaam). De transparante uitloper kan de afscheiding, het aftappen distributie en grootte van de wond en de duidelijkheid van het buizenstelsel duidelijk waarnemen. Het behandelingsplan kan op een geschikte en gerichte manier volgens het bloed en de vloeibare lossing van de wond worden veranderd.

 

7. De hulpbuiskanalen zijn toegevoegd aan het nieuwe apparaat. De verpleegsters en de artsen kunnen vloeistof in het sponsmateriaal direct inspuiten om de was en het doseren van wonden te vergemakkelijken, die de stagnatie en de behandeling van het kanaal verminderen. Daarom verstrekt het apparaat een nieuw type van de chirurgische negatieve methode van de drukdrainage die de vulling aan de gekronkelde oppervlakte van de patiënt kan gemakkelijk passen, en lost sommige conventionele negatieve drukdrainages op die goed niet de vulling kleden. Het probleem van pasvorm aan de gekronkelde oppervlakte en de slechte drainage.

 

Het medische type van de drukdrainage van PVA spons-negatieve

 

Khf-1008012 geplaatst zuignaptype 1/doos, 24 reeksen/stuk

 

Khf-10015012 geplaatst zuignaptype 1/doos, 24 reeksen/stuk

 

Khf-10015012 geplaatst intubatietype 1/doos, 24 reeksen/doos, 24 reeksen/stuk

 

Khf-10020012 handtype: 1 reeks/doos, 24 reeksen/doos, 24 reeksen/stuk

Contactgegevens
Jiande Kanghua Medical Devices Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Hong

Tel.: 13761144650

Fax: 86- 571-64703788

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten